Український стенд (C02) на виставці EAIE Rotterdam 2023 (26-29.09.2023, Роттердам)

Цього року 26-29 вересян українські заклади вищої освіти разом з Національним Еразмус+ офісом в Україні, Українським державним центром міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України, Професійною мережою менеджерів освіти і науки України (PNRM UKRAINE) взяли участь в щорічній виставці EAIE (Європейська Асоціація з Міжнародної Освіти).

У заході взяли участь понад 6700 освітян із закладів вищої освіти з понад 100 країн світу.

Це організація, діяльністю якої керують її члени, є також європейським центром експертизи, співпраці та обміну досвідом у сфері інтернаціоналізації. Конференція та виставка EAIE, які щорічно відвідують понад 6400 професіоналів з більш ніж 90 країн світу, є унікальною платформою для навчання, передачі знань та стратегічного обміну в усіх сферах інтернаціоналізації вищої освіти в Європі та за її межами. Це також місце, де ви можете зустрітися з вашими партнерами по програмі Еразмус+ та налагодити зв’язки з багатьма іншими.

Завдяки підтримці EAIE, представники українських вищих навчальних закладів разом з Національним Еразмус+ офісом в Україні, Професійною мережею менеджерів освіти та науки України (PNRM) та Українським державним центром міжнародної освіти представляють Україну на конференції та виставці EAIE в Роттердамі, Нідерланди, цього року. Вони поділяться з вами своїми думками, досвідом та останніми тенденціями з виставки та конференції.

Ця ініціатива, а також участь українських університетів у EAIE координується Міжнародним відділом Ганноверського університету ім. Лейбніца в рамках проекту “Менеджмент інтернаціоналізації та німецько-українського академічного співробітництва” (MoI Ukraine), який реалізується спільно з Київським національним університетом ім. Тараса Шевченка з метою підтримки інтернаціоналізації українських вищих навчальних закладів. Цей проект підтримується Німецькою академічною службою обмінів за рахунок коштів, наданих Федеральним міністерством освіти і науки Німеччини (BMBF). Однією з його цілей є інтеграція української вищої освіти та науки до європейських структур.

Українські університети змогли поділитися своїм унікальним досвідом стійкості, підтримки студентів та працівників, гнучкого управління, безперервного викладання під час воєнного стану в України, а також обмінятися успішними практиками. Додатково, під час виставки було проведено кілька сесій, присвячених Україні.

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ.

 

Попередня Онлайн-лекція "Формування цифрової компетентності для фахівців" (26.09.23 р., онлайн)